Реєстрація
знаменник
Карта сайту

Співпраця ХННІ НУК з МАН

 2023 рік

 
   
   
   
 І етап конкурсу "Inventor UA" (жовтень 2023 р.) 
   
   
   
 

Незламні - так можна сказати про учнів, НПП та представників МАН, які проводили засідання та розглядали конкурсні роботи під час війни (23.02.2023 рік)

23.02.2023 р. II етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України у 2022-23 навчальному році в умовах воєнного стану

 2022 рік

 
   
   
   
   
   
   
08.02.2022 р. II етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України у 2021-22 навчальному році в умовах карантину


2020 рік

   
   
   
   
   

14.02.2020 р. II етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України у 2019-20 навчальному році. 
На базі філії працювали такі секції.

1. Секція комп’ютерних систем та мереж; безпеки інформаційних та телекомунікаційних систем; технологій програмування, інформаційних систем, баз даних та систем. 
2. Секція Internet технологій та WEBдизайну, мультимедійних систем навчальних та ігрових програм.
3. Секція електроніки та приладобудування: інформаційно-телекомунікаційних систем та технологій; авіа- та ракетобудування, машинобудування та робототехніки; науково-технічної творчості та винахідництва.
4.Секція технологічних процесів та перспективних технологій;  екологічно-безпечних технологій та ресурсозбереження.
5. Секція прикладной математики.
6. Секція фінансів, грошового обігу і кредиту.
7. Секція математики.
8. Секція хімії.

 2019 рік

17.22.2019 р. I етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України у 2018-19 навчальному році. 
На базі філії працювали такі секції. 
Науково-технічна творчість та винахідництво.
Технологічні процеси та перспективні технології.
Екологобезпечні технології та ресурсозбереження.
Електроніка та приладобудування.
Авіа-,ракетобудування, машинобудування та робототехніка.

 

 
 
   
   
   
   
   

14.02.2019 р. II етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України у 2018-19 навчальному році.
На базі філії працювали такі секції.

1. Секція прикладної математики, математичного моделювання.
2. Секція фінансів, грошового обігу і кредиту; економічної теорії та історії економічної думки.
3. Секція теоретичної фізики, експериментальної фізики.
4. Секція електроніки та приладобудування: інформаційно-телекомунікаційних систем та технологій; авіа- та ракетобудування, машинобудування та робототехніки; науково-технічної творчості та винахідництва.
5. Секція технологічних процесів та перспективних технологій; екологічно безпечних технологій та ресурсозбереження.
6. Секція комп’ютерних систем та мереж; безпеки інформаційних та телекомунікаційних систем; технологій програмування, інформаційних систем, баз даних та систем штучного інтелекту.
7. Секція Internet технологій та WEBдизайну, мультимедійних систем навчальних та ігрових програм.

  2018 рік

 
   
19 грудня 2018 року. І (міський) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів міського наукового товариства "Пошук"  

 

07 лютого 2018 р. в Херсонській філій НУК проходив ІІ етап (обласного) Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів - членів Херсонського обласного відділення МАН України (переглянути фотогалерею).

15 лютого 2017 р. в Херсонській філій НУК проходив ІІ етап (обласного) Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів - членів Херсонського обласного відділення МАН України. 

 

В філії працювали такі секції:

Прикладна математика; математичне моделювання

   

Мікроекономіка та макроекономіка; фінанси, грошовий обіг і кредит; економічна теорія та історія економічної думки

   

Електроніка та приладобудування: інформаційно-телекомунікаційні системи та технології; авіа- та ракетобудування; машинобудування та робототехніка; науково-технічна творчість

   

Технологічні процеси та перспективні технології; екологічно безпечні технології та ресурсурсозбереження; матеріалознавство

   

Комп'ютерні системи та мережі; безпека інфомаційних та телекомунікаційних систем; технології програмування; інформаційні системи, бази даних та системи штучного інтелекту

   

Інтернет-технології та веб-дизайн; мультимедійні системи, навчальні та ігрові програми

   

Соціологія

   

Всі новини Різне